Nieuwe blogs: No Budget en meer

Vorig jaar ben ik enthousiast een blog begonnen, maar daar is langzaam aan de klad in gekomen. Echter ik heb nog veel interessante kennis die ik kan en wil delen. Daarom begin ik opnieuw en iets meer gestructureerd. Elke week zullen er 2 blogs online komen. Één op maandag met het thema no budget en één over een ander onderwerp op vrijdag. Ik heb een voorraadje aangelegd, dus de komende weken komen er zeker 2 blogs per week online.

No budget

De serie no budget zal gericht zijn op tips voor non-profit organisaties en duurzame start-ups die weinig budget als organisatie in zijn geheel of voor sommige projecten, campagnes of activiteiten. Hierin staan tips en tools hoe je met simpele middelen alsnog goede resultaten kan boeken. Ik heb zelf in diverse organisaties ervaring met werken met weinig tot geen budget en zal mijn ervaringen en kennis hierover delen. Ik schreef hier trouwens al eerder over no budget onderwerpen, zoals campagnes en onbetaalde medewerkers.

Andere onderwerpen

Of je nou veel budget hebt of niet, veel kennis is voor iedereen interessant. De andere onderwerpen waar ik het over zal hebben zijn zaken als projectfinanciering, het maken en inrichten van een goede website, effectief inzetten van sociale media, organiseren van evenementen of goede klantenservice.

Doelgroep

De primaire doelgroep van deze blog is iedereen die bezig is met zijn idealen en meer wil weten over projectmanagement, communicatie en werken met een beperkt budget. Sommige blogs zullen enkel specifiek interessant zijn voor non-profitorganisaties, andere blogs voor iedereen.